Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Олега Добровольського – партнера ID Legal Group обрано до складу Громадської ради при Головному управління ДПС у м. Києві

В приміщенні ГУ ДПС у м. Києві відбулись установчі збори Громадської ради при столичній податковій службі. Серед кандидатів, запропонованих інститутами громадянського суспільства, був і партнер юридичного об’єднання  ID Legal Group Олег Добровольський. Під час голосування учасники установчих зборів одноголосно проголосували за включення його кандидатури до складу ради. Олег Добровольський буде представляти Всеукраїнську громадську організацію «Асоціація адвокатів України», де є членом Правління та Головою Комітету з податкового права.

За словами Олега Добровольського: «Своєю роботою в Громадської ради ми повинні досягти ефективного діалогу між столичною податковою службою та платниками податків. Де Асоціація адвокатів України буде відігравати роль ефективного комунікатора. Завдяки спеціалізації нашого об’єднання – а це податкове право, захист та економічна безпека бізнесу – ми знаходимось в руслі податкових подій і тому, сподіваюсь, впораємось і у громадській роботі».

Нагадаємо, ID Legal Group вдруге увійшла до рейтингового дослідження «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України – 2019» та потрапила в ТОП-15 кращих компаній, які спеціалізуються в податковому праві. Крім того, вперше потрапила в ТОП-14 компаній, які спеціалізуються в сфері захисту бізнесу.