Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Професіоналізм Олега Добровольського, партнера ID Legal Group, визнано рейтингом «Вибір клієнта. ТОП 100-найкращих юристів України – 2020»

Видавництво «Юридична газета» видало щорічне дослідження «Вибір клієнта. ТОП 100-найкращих юристів України – 2020». Вперше до рейтингу видання увійшов партнер ID Legal Group Олег Добровольський. Його було визнано кращим в ключовій для компанії практиці «Податкове право». 

«Вибір клієнта» – щорічне рейтингове дослідження ринку юридичних послуг та визначення кращих юристів України. Дослідження ініційоване виданням «Юридична газета». Ексклюзивність дослідження полягає в тому, що воно ґрунтується виключно на опитуваннях клієнтів.

Метою рейтингу є допомога корпоративним юристам та бізнесу в пошуку та виборі юридичного радника у відповідній галузі права в Україні.

Олег Добровольський – адвокат, партнер юридичного об’єднання ID Legal Group, є висококваліфікованим фахівцем, з понад 20 річним досвідом успішної юридичної практики, та експертом в галузі податкового права. Має значний досвід практичної діяльності та відмінне знання нюансів законодавства, що дозволяє ефективно здійснювати захист інтересів Клієнтів під час супроводу у взаємовідносинах з контролюючими органами та в судових інстанціях.

Нагадаємо: ID Legal Group – це вузькопрофільне об’єднання, що професійно спеціалізується в сфері податкового права, яке включає повний спектр юридичних, адвокатських, аудиторських і консалтингових послуг.

Роботу компанії в галузі «Податкового права» відзначено провідними рейтингами України і світу:

2019 рік – «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України 2018 року»

2020 рік – «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України 2019 року»,  «Ukrainian Law Firms 2020. A Handbook for Foreign Clients», The Legal 500 EMEA 2020