Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Прості правила як уникнути перевірок з ТЦУ», – Тетяна Савчук, керівник практики ТЦУ ID Legal Group під час Національного форуму «Міжнародне оподаткування. Трансформація бізнесу»

20 вересня 2019 року у готелі Park.inn (вул. Велика Васильківська, 55) відбудеться масштабний форум «Міжнародне оподаткування. Трансформація бізнесу». Організатор заходу – журнал «Рейтинг. Бізнес в офіційних цифрах». Юридичне об’єднання ID Legal Group виступає партнером заходу.

Серед спікерів Форуму: представник ОЕСР, народні депутати України, керівники ДПС та її підрозділів, Аудиторської палати України, представники провідних юридичних та консалтингових фірм.

Тетяна Савчук – керівник практики трансфертного ціноутворення ID Legal Group розповість про «Прості правила як уникнути перевірок з ТЦУ». Зауважимо, що виступ Тетяни Савчук буде ґрунтуватись виключно на практичних аспектах, які були напрацьовані під час роботи в ID Legal Group.

Трансфертне ціноутворення – це тема, яка щоразу дає привід для дискусії та жвавого обговорення чергових новацій, незалежно від того чи це законодавче нововведення, чи роз’яснення ДФС. Оскільки ТЦУ – є одним з ключових напрямів діяльності ID Legal Group, зрозуміло, що наші фахівці беруть участь у всіх масштабних заходах з цієї теми. Як, власне, і цей Національний форум.

Експерти ID Legal Group надають послуги у сфері трансфертного ціноутворення в повному обсязі. До них відносяться – консультування та супроводження на етапі здійснення господарських операцій, які визнаються контрольованими, допомога у ідентифікації контрольованих угод, підготовка звітів та документації по контрольованим операціям для фіскальних органів, аналіз ризиків, формування рекомендацій, тощо.

Детально з діяльністю ID Legal Group в сфері трансфертного ціноутворення можна ознайомитись тут

Детально з програмою та списком учасників Національного форуму «Міжнародне оподаткування. Трансформація бізнесу» можна ознайомитись тут