Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Керівник практики ТЦУ ID Legal Group Тетяна Савчук про новації в трансфертному ціноутворенні

27 лютого 2020 року в приміщені готелю «Alfavito» відбулась «Податкова конференція. Трансфертне ціноутворення». Організатором конференції виступили VlasConference. ID Legal Group стало партнером заходу.

Керівник практики трансфертного ціноутворення ID Legal Group Тетяна Савчук виступила під час конференції з доповіддю на тему «Останні зміни законодавства з трансфертного ціноутворення».

«Трансфертне ціноутворення – один з ключових напрямів діяльності нашої компанії. Ми постійно приділяємо увагу тенденціям в цій сфері. Слідкуємо за усіма нововведеннями і тому можемо дещо узагальнити та розповісти, що ж чекає платників вже в цьому році», – повідомила Тетяна Савчук.

Серед інших питань, що розглядалися під час Конференції можна відзначити такі: практичний досвід з адаптації компанії до законодавства з ТЦУ; податковий контроль за трансфертним ціноутворенням; практика застосування методу розподілу прибутку та  інші.

З презентацією, яку підготувала Тетяна Савчук для свого виступу, можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, що експерти ID Legal Group надають послуги у сфері трансфертного ціноутворення в повному обсязі. До них відносяться – консультування та супроводження на етапі здійснення господарських операцій, які визнаються контрольованими, допомога у ідентифікації контрольованих угод, підготовка звітів та документації по контрольованим операціям для фіскальних органів, аналіз ризиків, формування рекомендацій, тощо.

Детально з діяльністю ID Legal Group в сфері трансфертного ціноутворення можна ознайомитись тут