Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ID Legal Group провела інтернет-конференцію на порталі ЛІГА.net

Три тисячі переглядів в соціальних мережах. Саме такий результат показала інтернет-конференція «Наш пріоритет – захист ваших інтересів. Законодавчі новації в 2018 році. Практика і пошук стратегій ». Захід був організований юридичним об'єднанням ID Legal Group.

Під час інтернет-конференції фахівці ID Legal Group відповіли на актуальні питання, пов'язані з новаціями податкового законодавства в 2018 році. Це оподаткування податком на прибуток, зміни в трансферному ціноутворенні по відношенню до контрольованих операціях, методика заповнення розрахунку коригування до податкової накладної з ПДВ, заробітна плата в 2018 році (перевірки ПФУ та зміни від ФСС), процедури проведення позапланових перевірок і підстави для зустрічних звірок, перспективи податкових і судових суперечок в разі сумнівного контрагента.

На питання, які надходили в режимі онлайн відповідали керівники структурних підрозділів юридичної об'єднання ID Legal Group: Олег Нікітін – керівник судово-правового департаменту, Тетяна Савчук – керівник департаменту обліку та аудиту та Наталя Сухарєва – керівник податкового та митного департаменту.

З повним відео інтернет-конференції ви можете ознайомитись за посиланням.

З повним переліком запитань, які надійшли на захід, і відповідей на них ви можете ознайомитись за посиланням.