Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ID Legal Group – генеральний партнер ІV Податкового форуму «Tax&BusinessTalks»

ID Legal Group вже традиційно стало генеральним партнером Податкового форуму «Tax & Business Talks». Форум організований Асоціацією адвокатів України і відбудеться 20 листопада 2020 року у Києві. Про це повідомив партнер ID Legal Group, адвокат Олег Добровольський.

За його словами: «Вже традиційний четвертий податковий форум, що організовується Асоціацією адвокатів України. І втретє ми приєднуємось до організації його проведення. Нашою новацією стало те, що ми вперше розробили формат, який об'єднує інтереси аудиторів, фінансистів, бухгалтерів, юристів, адвокатів та бізнесменів. Тож і цього року нами обрано такий формат. І головне – лише практичні знання – ніяких лекцій чи теорій. Нажаль карантин вносить свої корективи, але з іншого боку – більшість зможе побачити форум, використовуючи он-лайн формат».

Також Олег Добровольський додав, що ID Legal Group безпосередньо  бере участь в організації та проведенні першої сесії «Новації в системі оподаткування: step by step про головне». Найактуальніші питання в сфері податків, які хвилюють кожного.

« Наше прагнення зробити форум якомога інтересним для усіх учасників як юристів, так і фінансистів. Ми прискіпливо підходимо до питання запрошення спікерів та модераторів. В першу чергу це має бути дискусія. Під час якої ми не лише окреслимо проблемні моменти, а спільно будемо шукати шляхи виходу з них», – резюмував Олег Добровольський.

Детальну інформацію щодо ІV Податкового форуму можна знайти на сайті Асоціації адвокатів України. Генеральний партнер форуму: ID Legal Group.

 

Нагадаємо: ID Legal Group – це вузькопрофільне об’єднання, що професійно спеціалізується в сфері податкового права, яке включає повний спектр юридичних, адвокатських, аудиторських і консалтингових послуг.

 

Роботу компанії в галузі «Податкового права» відзначено провідними рейтингами України і світу:

2019 рік – «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України 2018 року»

2020 рік – «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України2019 року»,  «Ukrainian Law Firms 2020. A Handbook for Foreign Clients», The Legal 500 EMEA 2020