Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Трансфертне ціноутворення – ключовий напрям діяльності юридичного об’єднання ID Legal Group

29 березня 2019 року у готелі Park.inn (вул. Велика Васильківська, 55) відбудеться масштабний форум «Трансфертне ціноутворення. BEPS. Виклики та можливості». Організатор заходу – журнал «Рейтинг. Бізнес в офіційних цифрах». Юридичне об’єднання ID Legal Group виступає партнером заходу.

Серед спікерів Форуму: Ніна Южаніна, голова комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики; Сергій Верланов, заступник Міністра фінансів України; Олег Чурій, заступник голови Національного банку України; Евгеній Бамбізов, виконуючий обов'язки заступника Голови ДФС.

Трансфертне ціноутворення – тема, яка щоразу дає привід для дискусії та жвавого обговорення чергових новацій, незалежно від того чи це законодавче нововведення, чи роз’яснення ДФС. Оскільки ТЦУ – є одним з ключових напрямів діяльності юридичного об’єднання, зрозуміло, що фахівці об’єднання беруть участь у всіх масштабних заходах з цієї теми. І, навіть, організовують власні.

Експерти ID Legal Group надають послуги у сфері трансфертного ціноутворення в повному обсязі. До них відносяться – консультування та супроводження на етапі здійснення господарських операцій, які визнаються контрольованими, допомога у ідентифікації контрольованих угод, підготовка звітів та документації по контрольованим операціям для фіскальних органів, аналіз ризиків, формування рекомендацій, тощо.

Детально з діяльністю ID Legal Group в сфері трансфертного ціноутворення можна ознайомитись тут