Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Юридичне об’єднання ID Legal Group увійшло до ТОП-15 юридичних компаній у сфері податкового права

Видання «Юридична Газета» опублікувало результати рейтингового дослідження «Лідери ринку. Рейтинг юридичних компаній України – 2018». Юридичне об’єднання ID Legal Group вперше увійшло до цього рейтингу та потрапила в ТОП-15 кращих компаній, які спеціалізуються в податковому праві. Про це повідомив партнер юридичного об’єднання Олег Добровольський.

За його словами: «Те, що наше об’єднання потрапило в рейтинг «Юридичної Газети» я особисто вважаю за наше досягнення. Ми на ринку вже три роки і вперше нашу роботу було оцінено. І одним з найкращих українських видань, що спеціалізується у галузі права».

Юридичне об’єднання ID Legal Group увійшло до ТОП-100 найкращих юридичних компаній України серед тих що були представлені у рейтингу і посіло 92 місце. Але не це головне. На думку Олега Добровольського, головне – це 15 місце серед юридичних компаній, що працюють у галузі податкового права.

 «Ми завжди стверджували, що на українському юридичному ринку існує значна кількість компаній, які пропонують повний комплекс послуг у сфері податкового права та захисту бізнесу, але по-справжньому його забезпечують одиниці. 15 місце у рейтингу підтверджує це твердження і доводить нашу кваліфікацію. Сотні виграних справ і десятки постійних клієнтів є черговим свідченням цього. Зазначу, що наше досягнення ґрунтується на кількох речах. По-перше, злагодженій роботі нашого колективу, за що їм велика вдячність. І, по-друге, на довірі наших клієнтів. Хоча більшість з них вийшли з категорії клієнти і стали нашими партнерами і, навіть, друзями», – підкреслює Олег Добровольський.

Щорічне дослідження «Лідери ринку: рейтинг юридичних компаній України» проводиться «Юридичною Газетою». Рейтинг видається українською мовою і презентує провідні юридичні компанії України. Опитування проводилось шляхом анкетування. В 2018 році в дослідженні взяли участь понад 150 юридичних фірм України.

З повною версією рейтингу  ви можете ознайомитися за посиланням.