Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Юридичне об&#39єднання ID Legal Group всебічно підтримує ініціативу розвитку молоді та утвердження України як правової держави, де панує повага до права.

       Юридичне об'єднання ID Legal Group всебічно підтримує ініціативу розвитку молоді та  утвердження України як правової держави, де панує повага до права. 
 
       22 липня 2016 року молоді юристи ID Legal Group, які є носіями новаторських ідей, прийняли участь в VII Форумі молодих юристів України 2016 року, приуроченого до Дня Незалежності України, організаторами якого є Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України та  Міністерство юстиції України.
 
       Місією Форуму молодих юристів є утвердження України як правової держави, де панує повага до права і правників, шляхом координації та консолідації зусиль молодих юристів України на засадах професійності, аполітичності, патріотизму, самоорганізації й соборності, створення унікальної платформи для обговорення молодими фахівцями сучасних проблем юриспруденції.
 
       На Форумі учасники мали змогу послухати виступи громадських діячів, посадових осіб держави, вчених, провідних юристів, адвокатів та долучитись до обговорення  актуальних проблем безпеки бізнесу, роботи юриста в епоху реформ та  сучасних реалій юридичного маркетингу.