Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ID Legal Group – партнер міжнародного форуму «BEPS Форум власників іноземних компаній»

30 вересня 2021 року у приміщені Hyatt Regency Kiev (Київ, вул. А. Тарасової, 5) відбудеться міжнародний форум «BEPS Форум власників іноземних компаній»: КІК, постійні представництва, ТЦУ, сабстанс, банкінг. Організатор заходу – International Advisers Association. ID Legal Group виступає партнером форуму.

За словами партнера ID Legal Group Анни Ігнатенко: «Це наш другий спільний захід з Міжнародною асоціацією консультантів. Першим був форум щодо податкової амністії, де ми були генеральними партнерами та співорганізаторами (https://youtu.be/QqNwfTwViak). Він виявився настільки вдалим – понад 200 учасників, цікаві спікери, професійний діалог, що ми вирішили продовжити нашу співпрацю. До того ж тема BEPS та трансфертного ціноутворення є одними з ключових напрямів в роботі ID Legal Group. То ж запрошуємо усіх на форум. Повірте – буде цікаво».

У фокусі уваги форуму «BEPS Форум власників іноземних компаній» ключові зміни в роботі іноземних компаній, запуск режиму КІК за чотири місяці, директорство іноземної компанії, як постійне представництво з податковим 18%, антиофшорні реформи в ключових юрисдикціях, зміни в трансфертному ціноутворенні та діловій меті під час роботи з іноземними компаніями, AML та fintech рішення для банкінгу нерезидентів.


Реєструйтеся вже зараз. 


Додаткова інформація за посиланням:

https://iaa.international/forum/BEPSForum2021

 

Реєстрація за промо-кодом зі знижкою 10%:

https://iaa.international/forum/BEPSForum2021/IDLegalBEPS

 

Відео з минулого форуму «Податкова амністія 2021»

https://www.youtube.com/watch?v=jvI-xgx74Kg