Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Олег Добровольськй – модератор Дискусійного клубу щодо проблематики ТЦУ

Олег Добровольський – голова Податкового комітету Асоціації адвокатів України, партнер юридичного об’єднання ID Legal Group буде модератором Дискусійного клубу від Податкового комітету ААУ «Практика та актуальні питання в трансфертному ціноутворенні».

Нагадаємо, 5 березня 2019 року, відбудеться перший Дискусійний клуб, організований Податковим комітетом ААУ та юридичним об’єднанням ID Legal Group. Під час заходу учасники матимуть змогу дізнатися про новації в сфері ТЦУ, що стали актуальними у 2019 році, обговорити практичні аспекти як з точки зору практикуючого бухгалтера/аудитора, так і зі сторони Державної фіскальної служби, представники якої також візьмуть участь у Дискусійному клубі.

До участі у заході запрошуються всі бажаючи – бухгалтери, аудитори, податкові консультанти, юристи та адвокати. За результатами заходу члени Податкового комітету ААУ сформують проблемні питання та відпрацюють пропозиції щодо змін до законодавства з питань ТЦУ.

Участь у заході безкоштовна. Реєстрація обов’язкова. Також в реєстраційній заяві Ви можете поставити питання, відповідь на яке є для вас важливою.

Дата проведення: 05 березня 2019 року

Час проведення: 10:00 – 13:00

Місце проведення: у прес-центрі Торгово-Промислової Палати України вул. Велика Житомирська, 33 (1 поверх)

Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2XcHiYH