Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Адвокати Юридичного об&#39єднання &#171ID Lеgal Group&#187 прийняли активну участь у круглому столі, організованому за підтримки &#34Національної асоціації адвокатів України&#34.

       Адвокати Юридичного об'єднання «ID Legal Group» прийняли активну участь у круглому столі, організованому за підтримки "Національної асоціації адвокатів України" на тему "Новели податкових перевірок суб'єктів господарювання та кримінальної відповідальності їх службових осіб за умисне ухилення від сплати податків".
 
       25.11.2016 адвокати Юридичного об'єднання ID Legal Group стали активними учасниками круглого столу, який відбувся за підтримки "Національної асоціації адвокатів України". 
 
       Адвокати ID Legal Group  мали змогу обмінятись думками та поділитися досвідом з питань, які стали предметом дискусії, зокрема щодо реалій сьогодення при податкових перевірках суб'єктів господарювання та кримінальної відповідальності їх службових осіб за умисне ухилення від сплати податків. Також під час круглого столу обговорювались окремі питання оскарження арештів на майно та рахунки підприємств і окрему увагу приділено блоку питань щодо етики адвокатської діяльності.
 
       Представники ID Legal Group мали змогу поділитися думками відносно запропонованих АПНУ змін, погоджуючись з шанованими спікерами Форуму щодо доцільності податкової реформи, спрямованої на стимулювання бізнесу, проте звернувши увагу на те, що деякі запропоновані норми потребують подальшого обговорення, враховуючи умови сьогодення.